Suport Tehnic 2018-06-20T09:32:46+00:00
Vizualizează specificațiile tehnice complete

Importăm, distribuim, punem în funcţiune şi asigurăm mentenanţa pentru sobele pe peleți.

Cu un design inovator şi o tehnologie de vârf, aducem din nou focul în casele dumneavoastră, acolo unde îi este locul dintotdeauna.

Colaborarea cu Italia pentru echipamentele de cea mai înaltă clasă, componentele uzuale și consumabilele pe stoc, ne permit să reacţionăm repede şi să rezolvăm rapid orice problemă apărută în funcţionarea echipamentelor noastre.

Datorită tirajului forţat nu necesită cos de fum tradiţional ci doar o evacuare ca la centralele pe gaz. Coşul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80mm la sobă şi trebuie scos în exteriorul clădirii, nu în garaj sau altă cameră.

Anual sobele EuroAlpi necesita un serviciu de întreţinere – curăţare anunţat pe display-ul sobelor. Aceasta alarmă de mentenanţă apare pe display-ul sobelor amintindu-ne că  este necesară revizia.

Deoarece este controlată printr-un panou electric permite arderea complet automată, de fapt panoul de control reglementează activarea celor 5 nivele de putere, garantând o funcţionare sigură. Cele mai multe bucăţi de cenuşă fierbinte cad într-o tavă printr-un cos folosit pentru arderea peleţilor.

Verificaţi dacă, cosul este curat pentru că nu toţi peleţii sunt de calitate, putând lăsa reziduuri care sunt greu de îndepărtat. Sticla este echipată cu un dispozitiv de circulaţia aerului pentru autocurăţare, totuşi se pot vedea uşoare urme galbene pe sticlă după câteva ore de funcţionare.

Focarul reprezintă microuniversul de care ne apropiem zilnic pentru porţia de liniște şi siguranţă.

Descriere şi avantajele sobelor pe peleţi:
– Înveliș din oțel vopsit cu vopsea termorezistentă,

-Produs din gama ecologică pentru funcţionare cu peleţi,

-Fără risc de intoxicare,

-Sistem controlat electronic,

– Display iluminat cu tastatură intuitivă,

-Autoaprindere,

-5 trepte de reglare a vitezei de ardere,

-Control pentru temperatura camerei,

-Sertar de cenuşă, mare, pentru curăţare săptămânală,

-Program de lucru săptămânal.

-Diagnostic alarme și service ușor de interpretat,

-Sunt sobe cu focar şi structura rezistentă, disponibilă în diferite culori.

-Dotate cu programator săptămânal şi telecomandă(la cerere).