Produse 2018-06-20T09:36:09+00:00

ALEGEȚI CATEGORIA DE PRODUSE

SOBE PE PELEȚI

MAȘINI PELEȚI

Soba pe peleţi  poate asigura încălzirea în toată casa. Pe lângă aspectul plăcut şi designul frumos, aceasta sobă poate să încălzească toată casa la costuri foarte reduse faţă de alte surse de încălzire. Are un rezervor de peleţi de 15 kg ce trebuie umplut periodic.

Arderea peleţilor se face cu eficienţă de 92 – 95% şi asigură o autonomie, care  variază în funcţie de izolaţia casei, temperatura exterioară şi alţi factori, ajungând la intervale cuprinse între 24 h până la 48 h. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului odată ajunsă temperatura dorită.

Datorită tirajului forţat nu necesită coş de fum tradiţional ci doar o evacuare ca la centralele pe gaz.

Coşul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80mm la sobă şi trebuie scos în exteriorul clădirii, nu în garaj sau altă cameră.

Un grad sporit de confort este asigurat de funcţionarea automată si programarea săptămânală. Astfel soba pe peleţi poate funcţiona automat fără să intervenim asupra ei, putând fi programată să pornească şi să se oprească la temperatura pe care o dorim.

Sobele pe peleţi sunt disponibile cu finisaje din oţel, cu diferite culori şi designuri.

Alegând o sobă, alegeţi o metodă de încălzire frumoasă, eficientă si ecologică. Sobele cu peleţi încălzesc aerul din spaţiul în care sunt instalate şi oferă un ambient frumos tinzând către clasic și elegant. În plus faţă de camera în care sunt instalate, pot încălzi chiar și camere adiacente.

Sobele cu peleți dispun de o tehnologie avansată care garantează siguranţa, programare și autonomie. Sunt dotate cu panou sinoptic cu tastatura intuitivă, telecomandă, programator orar saptamanal. Un grad sporit de confort este asigurat de funcţionarea automată şi programarea săptămânală. Astfel soba pe peleţi poate funcţiona automat fără să intervenim asupra ei şi poate fi programată să pornească şi să se oprească de mai multe ori pe zi pentru un interval de 7 zile.

De asemenea, au un rezervor ce permite încărcarea peleţilor cu maximă comoditate şi care gestionează permanent principalii parametri ai combustiei pentru a garanta o funcţionare optimă şi economie de combustibil.

Corpul sobelor este realizat din materiale de înaltă calitate si rezistenţă, focar de ardere fabricat din tablă din oţel tratată, dintr-o singură bucată, fără suduri care îi pot slăbi rezistenţa la temperaturi ridicate, manta exterioară vopsită cu vopsea termorezistentă și elemente din oţel care îi asigură o durată mare de viaţă  produsului.

Avantajele utilizării sobelor  pe peleți Euroalpi:
– eliminarea spaţiului vitrat (obligatoriu la centralele pe gaze);
– diminuarea poluării și a încălzirii globale;
– eliminarea pericolului de explozie;
– eliminarea costisitorului coș de fum ( funcţionează cu tiraj forțat);
– poate fi montată în toate zonele unde exista o sursă de curent electric;
– economii financiare de la 30% până la 60% în raport cu alți combustibili;
– perioada de exploatare îndelungată.