Despre noi 2018-06-29T06:49:10+00:00

CINE SUNTEM NOI?

Noi venim în sprijinul consumatorilor cu soluții de încălzire mult  mai eficiente, ce au la bază produse cu consum de materie primă ecologică. Produsele comercializate de noi sunt cu o autonomie de funcționare mai lungă, eficiență ridicată, de peste 92 % și cu un consum de resurse foarte scăzut. Asigurăm soluții pentru încălzirea spațiilor locative și comerciale, cu un design specific standard sau personalizat în funcție de preferințele fiecărui beneficiar. Odată cu comercializarea acestor produse echipa  noastră vă oferă suport tehnic, servicii de instalare, optimizare, întreținere și revizii periodice, la toată gama de produse.

Sobele pe peleţi EUROALPI reprezintă produse de excelență pe piața europeană a sobelor pe peleți, datorită atingerii importantelor obiective în materie de protecție a mediului și fiabilitate.

Toate modelele depășesc 90,17% de randament, până la atingerea vârfurilor de 95,15%, emisiile scăzute de CO la 13% au făcut posibilă înscrierea la Oficiul German Federal pentru Economia și Controlul Exporturilor (BAFA).

Produsele marca EUROALPI sunt fabricate integral în Italia, de la achiziția materiilor prime până la montaj. Acest lucru permite optimizarea costurilor de producție și, implicit, reducerea prețului produsului finit. Sunt alese doar componente de la casele de producție cu validitate dovedită și sunt efectuate personal controale și recepții pentru fiecare sobă produsă, pentru a garanta nivelul de fiabilitate greu de egalat.

Sobele pe peleţi sunt un dispozitiv competitiv, economic în exploatare, cu randament şi autonomie mare, de foarte bună calitate. Soba pe peleţi are ușa dotată cu geam din sticlă termorezistentă, care conferă siguranță în exploatare și aduce valenţe estetice produsului, permițând vizualizarea permanentă a flăcării.

Într-un cuvânt, veţi vedea la lucru performanţa datorată simplităţii !

Din oferta companiei fac parte sobele pe peleți cu puteri între 6 kw și 13 kw, ce pot fi folosite pentru încălzirea locuințelor, a blocurilor, a serelor, a crescătoriilor de animale sau a oricărui spațiu ce necesită un regim de temperatură ridicată.  Randamentul arderii e peste 93-95 % randament ce situează sobele EuroAlpi printre cele mai eficiente din lume, cu o eficiență maximă, cu emisii minime și deplină siguranță în exploatare.

Pentru fermieri și nu numai, EuroAlpi propune o nouă abordare în dezvoltarea durabilă a zonelor rurale și urbane prin conversia biomasei: gunoaie, resturi și deșeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, selecție de deșeuri în urma prelucrării unor fructe ca nuc, alun, plante energetice, tocătură lemnoasă, în special a lemnului degradat și uscat din pădurile și terenurile necultivate, rumeguș de lemn sau în amestec. Această biomasă, compactată și granulată sub formă de peleți este transformată de sobele noastre în cea mai ieftină și curată energie termică.

Costul de încălzire în sere, redus cu 50-60% !

Montarea sobelor pe peleţi  în cadrul serelor de plante și legume reprezintă un avantaj foarte mare pentru agricultori care pierd foarte mult din producție, deoarece legumicultura românească stagnează pe timp de iarnă datorită costurilor ridicate cu încălzirea. Reducerea costurilor nu se realizează doar din producerea căldurii, ci și din distribuția acesteia, prin ventilarea aerului, sobele EuroAlpi reduc foarte mult pierderile. În această situație, agricultorul nu întrerupe activitatea, aceasta putând fi continuată și pe perioada iernii, la costuri minime.

Recomandată legumicultorilor, sobele pe peleţi fac minuni pentru buzunarul acestora. Totodată, se poate achiziţiona  și o instalaţie de fabricat de peleți din resturile și deșeuri vegetale, tulpini de flori, pe care le are la dispoziție de pe terenul propriu astfel incât costul de încălzire se va reduce cu până la 80%.